Welkom op de website waar je je kennis van Oostenrijk kunt testen in meerdere quizzen. Hoeveel weet je al over Oostenrijk? Benieuwd? Test je kennis van Oostenrijk in 15 quizvragen. Aan welke landen grenst Oostenrijk? Wat is Maut? Welke kleur heeft een Tiroler hoedje? En wie was Romy Schneider?

Test je kennis en start de Oostenrijkse quiz!

Oostenrijk

Een aantal feiten op een rij: Oostenrijk (Österreich) is een binnenstaat in centraal Europa en heeft heel veel buurlanden. Hoeveel, daarover wordt in een van de Oostenrijkse quizzen een vraag gesteld. Het land is 83.871 km² groot. Oostenrijk is de geboorteplaats van vele beroemde componisten. Minstens zo beroemd zijn de Wiener Schnitzel en de Apfelstrudel.
Er staan op deze site van kennis van land en volk meerdere algemene quizzen over Oostenrijk, maar ook een quiz over de hoofdstad Wenen. In de sportquiz staan ook vragen over Oostenrijk.
Test dus je kennis in deze Oostenrijk quiz en doe ook de andere quizzen over Oostenrijk.

Quiz

Feiten en leuke weetjes over Oostenrijk. De Oostenrijk quiz bevat meerdere soorten vragen:
open vragen, meerkeuzevragen en sorteervragen. Gevarieerde vragen – vele met beeld- en/of videomateriaal- over onder andere sport, historische, geografische, culturele, culinaire en toeristische onderwerpen.

Veel succes met de quiz over Oostenrijk en deel de kennis.